Австралия - туризъм

Топ оферти
Атлас
Резервации
Рубрики
Топ оферти
Атлас
Резервации
Тур. информация
Световен пътеводител
Дестинациите по света
Рекламирайте тук
Вижте нашите
рекламни тарифи!
Австралия - туризъм -- Топ оферти --

СИДНИ

Самолет; 4 дни; 3 нощувки;

Маршрут: София-Лондон-Сидни-Лондон-София

Телефон за контакти: 0898-360-972.
Е-mail: perun-holidays@psp-ltd.com

1 ден: Отпътуване от летище София. Кацане в Сидни. Настаняване в хотел 3 или 4 звезди (най-често Comfort Inn Cambridge). Общо запознаване с града и страната. Нощувка.
Туризмът заема важно място в икономиката на Австралия и има много добре развита инфраструктура. Годишно страната се посещава от 2.6 млн. туристи, главно от Австралия, Великобритания, Нова Зеландия, които идват най-вече през лятото или за зимен туризъм в планините.
За чуждестранните туристи има хиляди възможности да прекарат добре времето си в Австралия. На територията на страната се намира най-красивият коралов риф в света с дължина близо 2000 км, а в самия център на континента пък е най-топлата пустиня на планетата - Пилбара, разпростряла се на 510,000 кв. км. В Австралия се издига също така и най-високата дюна на земята, която е на остров Мортън. И още един рекорд - в тази страна живеят най-малките пингвини в света.
В Австралия ежегодно се провеждат и най-различни фестивали, които също привличат интереса на туристите. Най-мащабният от тях е фестивалът в Сидни, който се провежда през януари и включва много събития, като например концерти на живо и улични театрални постановки, придружени с фойерверки. В Мелбърн пък се организира комедиен фестивал през април, най-големият в света фестивал за писатели през септември и баснословният интернационален фестивал през октомври. Провеждат се и различни фестивали, които разкриват изкуството и културата на аборигените, също така надпревара с яхти от Сидни до Хобърт, както и тенис шампионата през януари и австралийският Гранд При през март в Мелбърн.
Австралия, най-малкият континент на Земята, се отличава със забележително разнообразие на своята природа. Това е страна на реликтите, на уникален животински и растителен свят, на древни природни обекти, но и на впечатляващи космополитни градове. Тази колоритна смесица от древна култура и модерен дух, съчетана с неповторима природа, е притегателен център за много чуждестранни туристи.
2 ден: Закуска. Разходка из Сидни: пристанището, мостът Харбър, операта, казиното Стар Сити,кингс крос, Бонди бийч, историческият център Падингтън. Нощувка.
3 ден: Закуска. Круиз из залива на Сидни с обяд на борда. Завръщане на пристанище Дарлинг.
4 ден: Закуска. трансфер до летището. Отпътуване за София.

ЦЕНИ:

2600 евро при настаняване в тризвезден хотел

Цената включва: 3 нощувки със закуска в тризвезден хотел, транспорт със самолет, застраховка „Помощ при пътуване в чужбина”.

2900 евро при настаняване в четиризвезден хотел

Цената включва: 3 нощувки със закуска в четиризвезден хотел, транспорт със самолет, застраховка „Помощ при пътуване в чужбина”.

Начин на плащане:

депозит – 30 % от пакетната цена;
доплащане – 7 дни преди датата на отпътуване;

Австралия - туризъм -- Атлас --

Вижте по-голяма карта
Австралия - бизнес -- Резервации
За контакти
ПЕРУН-ХОЛИДЕЙЗ ООД
Езици
Английски
Търси в Интернет
Google