Австралия

Топ оферти
Атлас
Резервации
Рубрики
Топ оферти
Атлас
Резервации
Тур. информация
Световен пътеводител
Дестинациите по света
Рекламирайте тук
Вижте нашите
рекламни тарифи!
Топ оферти

Сидни

4 дни, 3 нощувки
Код: PHLAUSTRL01YY
София-Сидни-София
1 ден. Полет София-Сидни. Трансфер до хотела. Настаняване.
2 ден. Закуска. Пешеходна разходка из градa: пристанището, мостът Харбър, операта, казиното Стар Сити,кингс крос, Бонди бийч, историческият център Падингтън.
3 ден. Закуска. Круиз из залива на Сидни с обяд на борда. Завръщане на пристанище Дарлинг.
3 ден. Закуска. Отпътуване за София.
Цената включва: самолетен билет София-Сидни-София; пътнически и летищни такси; 3 нощувки със закуски на съответния пансион в избрания хотел; трансфери летище-хотел-летище; медицинска застраховка; водач-екскурзовод на български.

Атла

Вижте по-голяма карта

Австралия

Туризмът заема важно място в икономиката на Австралия и има много добре развита инфраструктура. Годишно страната се посещава от 2,6 млн. туристи, главно от Австралия, Великобритания, Нова Зеландия, които идват през лятото или за зимен туризъм в планините.
За чуждестранните туристи има хиляди възможности да прекарат добре времето си в Австралия. На територията на страната се намира най-красивият коралов риф в света с дължина близо 2000 км, а в самия център на континента пък е най-топлата пустиня на планетата - Пилбара, разпростряла се на 510 000 кв. км. В Австралия се издига също така и най-високата дюна на земята, която е на остров Мортън. И още един рекорд - в тази страна живеят най-малките пингвини в света.
В Австралия ежегодно се провеждат и най-различни фестивали, които също привличат интереса на туристите. Най-мащабният от тях е фестивалът в Сидни, който се провежда през януари и включва много събития, като например концерти на живо и улични театрални постановки, придружени с фойерверки. В Мелбърн пък се организира комедиен фестивал през април, най-големият в света фестивал за писатели през септември и международният фестивал през октомври. Провеждат се и различни фестивали, които разкриват изкуството и културата на аборигените, също така надпревара с яхти от Сидни до Хобърт, както и тенис шампионата през януари и австралийският Гранд При през март в Мелбърн.
Австралия, най-малкият континент на Земята, се отличава със забележително разнообразие на своята природа. Това е страна на реликтите, на уникален животински и растителен свят, на древни природни обекти, но и на впечатляващи космополитни градове. Тази колоритна смесица от древна култура и модерен дух, съчетана с неповторима природа, е притегателен център за много чуждестранни туристи.

Резервации
За контакти
ПЕРУН-ХОЛИДЕЙЗ ООД
Езици
Английски
Търси в Интернет
Google