ЮАР

Топ оферти
Атлас
Резервации
Рубрики
Топ оферти
Атлас
Резервации
Тур. информация
Световен пътеводител
Дестинациите по света
Рекламирайте тук
Вижте нашите
рекламни тарифи!
Топ оферти

Йоханесбург, Претория, Сън сити

6 дни, 5 нощувки
Код: PHLSA01YY
София-Йоханесбург-Претория-Сън сити-София
1 ден. София-Париж-Йоханесбург.
2 ден. Пристигане в Йоханесбург и настаняване в хотел 3 звезди. Свободно време.
3 ден. Йоханесбург. Совето. Музеите на Нелсън Мандела и Апартейда. Църквата, посветена на Регина Мунди.
4 ден. Йоханесбург-Претория. Обиколка на Претория. Монументът на Фортрекер, къщата на Пол Крюгер, Църквата и Историческияj площад, Uметството. Настаняване в хотел „Мисти Хилс”, 4 звезди. Вечеря.
5 ден. Отпътуване за национален парк „Пиланесбърг”. Сафари с джипове.
6 ден. Сън Сити. Настаняване в Сън Сити. Хотел „Сън Сити Кабанас”, 3 звезди.
7 ден. Сън Сити – Йоханесбург – Париж.
8 ден. Париж и отпътуване за София.

ЮАР - обиколна

9 дни, 8 нощувки
Код: PHLSA02YY
София-Йоханесбург-Сън Сити-Национален парк Крюгер-Кейптаун-София
1 ден. Пристигане в Йоханесбург. Посрещане на аерогарата от българскиговорящ екскурзовод. Трансфер до хотел Парктониан /4 звезди/ или подобен на база B&B за 3 нощувки. Панорамна обиколка на Йоханесбург. Настаняване в хотела.
2 ден. Закуска в хотела. Целодневна екскурзия до мина Златният риф и след обяд посещение на Диамантената мина-Кулинан. Туровете са само на повърхността на мините.
Йоханесбург е най-големият град в Южна Африка, финансов и търговски център на страната. Израства от примитивно минно селище до мегаполис за малко повече от век. Това е град на крайностите. Бедност и богатство, исторически сгради и модерни офис блокове създават контраст. На 6 км от центъра на Йоханесбург се намира Златният риф - уникално място, ферма, където златото беше открито за първи път и до преустановяването на производството през 1975 беше най-богатата златна мина в света.
3 ден. След закуска - тур до Сан Сити - Изгубения град. По пътя - посещение на музея Люлката на Човечеството и Сан Сити. На връщане вечеря в ресторант Карнивор. Сан Сити е разположен между хълмовете на Пиланесбург и е един от най-луксозните курорти на Южна Африка, мека на удоволствията. Включва различни тематични паркове, хотели, казина и места за забавление, две игрища за голф, тук има 12 тенис корта, 3 корта за народна топка, за волейбол, няколко плувни басейна, а също така и зали за гимнастика, сауна, джакузи, осалони за красота. През нощта може да се наслаждавате на шоу-програми, диско танци, електронни игри, напълно автоматизирано бинго, хазарт на маса в казино и много други удоволствия.
4 ден. Закука и заминаване за Бушуайз сафари лодж за 2 нощи на база нощуване в 4-звездна хижа, вечеря, закуска и 2 сафарита. Разстоянието е около 6 часа . Пристигане в лоджа, настаняване и вчеря. Бушуайз сафари лодж е разположена в подножието на Национален парк Крюгер, по течението на река Крокодил.
5 ден. Ранно сафари в Национален Парк Крюгер. Завръщане в хижата, закуска и почивка край басейна или просто релаксиране сред красивата природа.
6 ден. Ранно сафари в Национален Парк Крюгер, закуска и отпътуване за летище Йоханесбург, полет до Кейптаун. Пристигане в Кейптаун, трансфер до хотела за 4 нощувки на база B&B. Вечер в Маркос Плейс ресторант.
Кейптаун е разположен в най-югозападната част на континента Африка и е целогодишна дестинация с приятелски настроени хора, умерен средземноморски климат и богато културно наследство.
Крепостта „Добра надежда” е най-старата сграда в Южна Африка. Построена е през периода 1666-1679 година. Тази петоъгълна крепост е заместила малкия форт, направен от глина, кирпич и дървен матерал от първия командир Ян фан Риебек в 1652 година. На 26 април 1679 петте стени на крепостта са наименувани: Лердам, Бюрен, Катценеленбоген, Насау и Оранж. В 1936 крепостта е обявена за национален паметник и днес е най-добре съхранената от този тип сгради, построени от холандската Източноиндийската компания.
Други забележителности са ботаническата градина, Парламента, официалната резиденция на Президента.
7 ден. Закуска в хотела и целодневен тур до нос Добра надежда - най-югозападната точка на континента Африка. Обяд по пътя в ресторант с изключителнодобре приготвени морски продукти. По пътя до нос Добра Надежда ще имате възможност да посетите остров с тюлени, колония от пингвини- Булдерс, щраусова ферма и много други места. Завръщане в хотела. Нощувка.
8 ден. Закуска, обиколка на града. Посещение на магазини за диаманти, за изделия от естествени кожи /щраус, крокодил, змия, хамелеон и др./. Завръщане в хотела и след кратка пауза посещение на Ричард’с Бистро за вечеря и мюзикъл с танци. Завръщане в хотела за нощувка.
9 ден. Закуска в хотела. Посещение на винарски ферми край Кейптаун, в района на Парл(Перла), обяд сред красивата природа на Стеленбош. След обяд трансфер до летището за полет до България. Оказване на помощ за връщане на ДДС на летището.

Южна Африка

10 дни
Код: PHLBOHSA03YY
София-Кейптаун - Нос Добра надежда - Кейптаун - Стеленбош - Кейптаун - Национален парк Крюгер - Йоханесбург - София
Дати на заминаване: 9.11
Цени, започващи от 7499 лв
Самолет и автобус

Атлас

ЮАР

Южна Африка е сред най-големите страни в Африка в икономически аспект, а също по територия и население. Предлага туризъм в голямо разнообразие, от високо качество и с голям потенциал за развитие.

Резервации
За контакти
ПЕРУН-ХОЛИДЕЙЗ ООД
Езици
Английски
Търси в Интернет
Google