ЮАР - туризъм

Топ оферти
Атлас
Резервации
Рубрики
Топ оферти
Атлас
Резервации
Тур. информация
Световен пътеводител
Дестинациите по света
Рекламирайте тук
Вижте нашите
рекламни тарифи!
ЮАР - туризъм -- Топ оферти --

ЮАР

Самолет; 9 дни; 8 нощувки;

Маршрут: София-Йоханесбург-Сан Сити-Национален парк Крюгер-Кейптаун-София

Телефон за контакти: 0898-360-972. Е-mail: perun-holidays@psp-ltd.com

ДЕН 1. Пристигане в Йоханесбург. Посрещане на аерогарата от българскиговорящ екскурзовод. Трансфер до хотел Парктониан /4 звезди/ или подобен на база B&B за 3 нощувки. Панорамна обиколка на Претория. Настаняване в хотела.
ДЕН 2. Закуска в хотела. Целодневна екскурзия до мина Златният риф и след обяд посещение на Диамантената мина-Кулинан. Туровете са само на повърхността на мините.
Йоханесбург е най-големият град в Южна Африка, финансов и търговски център на страната. Израства от примитивно минно селище до мегаполис за малко повече от век. Това е град на крайностите. Бедност и богатство, исторически сгради и модерни офис блокове създават контраст. На 6 км от центъра на Йоханесбург се намира Златният риф - уникално място, ферма, където златото беше открито за първи път и до преустановяването на производството през 1975 беше най-богатата златна мина в света.
ДЕН 3 След закуска - тур до Сан Сити - Изгубения град. По пътя - посещение на музея Люлката на Човечеството и Сан Сити. На връщане вечеря в ресторант Карнивор. Сан Сити е разположен между хълмовете на Пиланесбург и е един от най-луксозните курорти на Южна Африка, мека на удоволствията. Включва различни тематични паркове, хотели, казина и места за забавление, две игрища за голф, тук има 12 тенис корта, 3 корта за народна топка, за волейбол, няколко плувни басейна, а също така и зали за гимнастика, сауна, джакузи, осалони за красота. През нощта може да се наслаждавате на шоу-програми, диско танци, електронни игри, напълно автоматизирано бинго, хазарт на маса в казино и много други удоволствия.
ДЕН 4. Закука и заминаване за Бушуайз сафари лодж за 2 нощи на база нощуване в 4-звездна хижа, вечеря, закуска и 2 сафарита. Разстоянието е около 6 часа . Пристигане в лоджа, настаняване и вчеря. Бушуайз сафари лодж е разположена в подножието на Национален парк Крюгер, по течението на река Крокодил.
ДЕН 5. Ранно сафари в Национален Парк Крюгер. Завръщане в хижата, закуска и почивка край басейна или просто релаксиране сред красивата природа.
ДЕН 6. Ранно сафари в Национален Парк Крюгер, закуска и отпътуване за летище Йоханесбург, полет до Кейптаун. Пристигане в Кейптаун, трансфер до хотела за 4 нощувки на база B&B. Вечер в Маркос Плейс ресторант.
Кейптаун е разположен в най-югозападната част на континента Африка и е целогодишна дестинация с приятелски настроени хора, умерен средземноморски климат и богато културно наследство.
Крепостта „Добра надежда” е най-старата сграда в Южна Африка. Построена е през периода 1666-1679 година. Тази петоъгълна крепост е заместила малкия форт, направен от глина, кирпич и дървен матерал от първия командир Ян фан Риебек в 1652 година. На 26 април 1679 петте стени на крепостта са наименувани: Лердам, Бюрен, Катценеленбоген, Насау и Оранж. В 1936 крепостта е обявена за национален паметник и днес е най-добре съхранената от този тип сгради, построени от холандската Източноиндийската компания.
Други забележителности са ботаническата градина, Парламента, официалната резиденция на Президента.
ДЕН 7. Закуска в хотела и целодневен тур до нос Добра надежда - най-югозападната точка на континента Африка. Обяд по пътя в ресторант с изключителнодобре приготвени морски продукти. По пътя до нос Добра Надежда ще имате възможност да посетите остров с тюлени, колония от пингвини- Булдерс, щраусова ферма и много други места. Завръщане в хотела. Нощувка.
ДЕН 8. Закуска, обиколка на града. Посещение на магазини за диаманти, за изделия от естествени кожи /щраус, крокодил, змия, хамелеон и др./. Завръщане в хотела и след кратка пауза посещение на Ричард’с Бистро за вечеря и мюзикъл с танци. Завръщане в хотела за нощувка.
ДЕН 9. Закуска в хотела. Посещение на винарски ферми край Кейптаун, в района на Парл(Перла), обяд сред красивата природа на Стеленбош. След обяд трансфер до летището за полет до България. Оказване на помощ за връщане на ДДС на летището.

ЦЕНИ:

При 4 до 10 туристи - 1600 евро на човек, при над 10 туристи - 1400 евро на човек, при над 16 туристи - 1350 евро на човек, при над 22 туристи - 1300 евро на човек, при над 28 туристи - 1250 евро на човек.

В цената не са включени самолетни билети.

Начин на плащане:

депозит – 60 % от пакетната цена;
доплащане – 7 дни преди датата на отпътуване;

ЮАР - туризъм -- Атлас --

Вижте по-голяма карта
ЮАР - бизнес -- Резервации--

Полети ***Хотели

За контакти
ПЕРУН-ХОЛИДЕЙЗ ООД
Езици
Английски
Търси в Интернет
Google